Top

 • Trolley Basket R gt line Trolley Basket R

  Gt-Line

  Trolley Basket R

  €231,60

  (0)

  Algemene kenmerken: Ruime gereedschapswagen, ontworpen voor het vervoeren van een groot aantal gereedschap en een notitieboekje. Groot en robuust metalen handvat. Instelbaar Schouder riem. Voor- en zijvakken voor accessoires. Grote wielen en...

 • Top Tool Belt R gtline Top Tool Belt R

  Gt-Line

  Top Tool Belt R

  €27,60

  (0)

  Algemene kenmerken: Verstelbare gereedschapsriem met gestikte zakjes. Met hamerhouder en tapehouder. Taille sluiting door middel van gesp systeem.

 • Top Roller R GTLINE Top Roller R

  Gt-Line

  Top Roller R

  €158,90

  (0)

  Algemene kenmerken: Gereedschapswagen met wielen en telescopisch handvat. Verstelbare schouderband. Interne ed externe zakjes voor gereedschap. Opmerkelijke ruimte voor het opbergen van elektrisch gereedschap en grote voorwerpen.

 • Top Pilot R gt line Top Pilot R

  Gt-Line

  Top Pilot R

  €158,30

  (0)

  Algemene kenmerken: Pilot multifunctionele gereedschaps- en laptoptas met verstelbare schouderband. Verticale toegang opslag. Hoofdvak voor een laptop tot 18 inch. Voor- en achtercompartiment voor gereedschapsopslag met PSS-systeem en elastische...

 • Top Nail R GT LINE Top Nail R

  Gt-Line

  Top Nail R

  €16,70

  (0)

  Algemene kenmerken: Spijkerzakje met trekkoord om morsen van de inhoud te voorkomen. Past bij de kunst. BOVENSTE RIEM N door metalen clip

 • Top Lift Bag R gtline Top Lift Bag R

  Gt-Line

  Top Lift Bag R

  €68,00

  (0)

  Algemene kenmerken: Touwtoegang en gereedschapstas voor klimmen. Met gewatteerde zakjes en verstelbare schouderband. Maakt het mogelijk gereedschap te ordenen tijdens onderbroken werkzaamheden.

 • Top Jacket R

  Gt-Line

  Top Jacket R

  €71,50

  (0)

  Algemene kenmerken: Multifunctioneel jack met gereedschapszakken. Verstelbare klittenband (schouder en taille). Ergonomisch zakje met brede rug. Naamhouder met klittenband aan de achterkant. Telefoonzakje en hamerhouder.

 • Top Box 04 R gt line Top Box 04 R

  Gt-Line

  Top Box 04 R

  €88,20

  (0)

  Algemene kenmerken: Gereedschapskist met binnen- en buitentassen. Intern zakje voor documenten. Verstelbare schouderband. Spuitgegoten stijve bodem.

 • Top Basket M R GT LINE Top Basket M R

  Gt-Line

  Top Basket M R

  €123,80

  (0)

  Gereedschapsmand met gereedschapstassen. Verstelbare schouder riem en robuust metalen handvat. Zwaai naar voren en achterwanden om een ​​opening van 90° te behouden.

 • Top 08 L R GTLINE Top 08 L R

  Gt-Line

  Top 08 L R

  €54,40

  (0)

  Algemene kenmerken: Gereedschaps- en documententas met interne verwijderbare papier-notebook-map Met gereedschapstassen en externe documententas.