Workline

 • Soft Pilot R gtline Soft Pilot R

  Gt-Line

  Soft Pilot R

  €129,60

  (0)

  Algemene kenmerken: Pilot multifunctionele gereedschaps- en laptoptas met verstelbare schouderband. Verticale toegang opslag. Hoofdvak voor een laptop tot 15,6''. Voor- en achtercompartiment voor het opbergen van gereedschap met zakjes en...

 • Bag 07 R Bag 07 R

  Gt-Line

  Bag 07 R

  €50,90

  (0)

  Algemene kenmerken: Gereedschapsrugzak met interne en externe zakjes. Intern documentgebied. Opvouwbaar intern gereedschapspaneel.

 • Bag 06 R Bag 06 R

  Gt-Line

  Bag 06 R

  €46,90

  (0)

  Algemene kenmerken: Gereedschapstas met interne en externe zakjes. Verstelbare schouderband. Sluiting aan de bovenkant door middel van ritstrekker. Centrale stoffen handgrepen om de tas te dragen.  

 • Bag 05 R gt line Bag 05 R

  Gt-Line

  Bag 05 R

  €51,30

  (0)

  Algemene kenmerken: Gereedschaps- en documententas met zakjes. Verstelbare schouderband. Waterpashouder. Praktisch handvat en gespsluiting aan de voorkant.

 • Bag 04 R gt line Bag 04 R

  Gt-Line

  Bag 04 R

  €27,70

  (0)

  Algemene kenmerken: Gereedschapstas met interne en externe zakjes. Sluiting aan de bovenkant door middel van ritstrekker. Centrale stoffen handgrepen om de tas te dragen.  

 • Trolley Basket R gt line Trolley Basket R

  Gt-Line

  Trolley Basket R

  €231,60

  (0)

  Algemene kenmerken: Ruime gereedschapswagen, ontworpen voor het vervoeren van een groot aantal gereedschap en een notitieboekje. Groot en robuust metalen handvat. Instelbaar Schouder riem. Voor- en zijvakken voor accessoires. Grote wielen en...

 • Top Tool Belt R gtline Top Tool Belt R

  Gt-Line

  Top Tool Belt R

  €27,60

  (0)

  Algemene kenmerken: Verstelbare gereedschapsriem met gestikte zakjes. Met hamerhouder en tapehouder. Taille sluiting door middel van gesp systeem.

 • Top Roller R GTLINE Top Roller R

  Gt-Line

  Top Roller R

  €158,90

  (0)

  Algemene kenmerken: Gereedschapswagen met wielen en telescopisch handvat. Verstelbare schouderband. Interne ed externe zakjes voor gereedschap. Opmerkelijke ruimte voor het opbergen van elektrisch gereedschap en grote voorwerpen.

 • Top Pilot R gt line Top Pilot R

  Gt-Line

  Top Pilot R

  €158,30

  (0)

  Algemene kenmerken: Pilot multifunctionele gereedschaps- en laptoptas met verstelbare schouderband. Verticale toegang opslag. Hoofdvak voor een laptop tot 18 inch. Voor- en achtercompartiment voor gereedschapsopslag met PSS-systeem en elastische...

 • Top Nail R GT LINE Top Nail R

  Gt-Line

  Top Nail R

  €16,70

  (0)

  Algemene kenmerken: Spijkerzakje met trekkoord om morsen van de inhoud te voorkomen. Past bij de kunst. BOVENSTE RIEM N door metalen clip