Foam

Foam

Laat bij Apox uw kofferinlay op maat maken door onze frees-specialist Ineke van der Panne. Met behulp van onze hypermoderne portaalfrees streven we ernaar om ons service niveau te verhogen en u nog beter van dienst te kunnen zijn. Al onze productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Woerden, waar we volledige controle hebben over het proces. 
 
Of het nu gaat om enkele stuks of grote opdrachten, bij Apox kunnen we alles aan. Wij bieden stevige en duurzame interieurs aan met een brede selectie van materialen om uit te kiezen. Bij ons zijn de mogelijkheden voor interieurs werkelijk onbegrensd. 
 
Bij het vervaardigen van het binnenwerk van uw koffers houden we rekening met de primaire functie ervan. Wanneer het doel is om producten te beschermen, zijn stevigheid en duurzaamheid de basisvoorwaarden van onze productie. Als uw koffers een promotionele functie hebben, vereisen ze een ander soort interieur wat betreft uitstraling, uitvoering, kleur en bruikbaarheid. Bij Apox kunnen we ook hierin voorzien en de interieurs volledig afstemmen op uw specifieke behoeften. 
 
Bij ons kunt u ook diverse foamsoorten bestellen, zoals Ethafoam, LD foam, en Alveo in diverse kwaliteiten. Deze foamsoorten worden per laat geleverd met de volgende afmetingen: 

Alveo 36: 2000 x 1200 mm, in diktes van 10 mm tot 100 mm per 10 mm. 

Ethafoam 220: 2000 x 600 mm, in diktes van 10 mm tot 100 mm per 10 mm.

LD 45: 2000 x 1000 mm, in diktes van 10 mm tot 100 mm per 10 mm.

 

Er staan geen producten vermeld onder deze categorie.