Over

Apox B.V.

Leverancier en importeur van waterproof Explorercases, GT-Line gereedschapskoffers en Peli cases. Productie van Zuurstof koffers, Kofferinterieurs, maatwerk Medische koffers en Foam interieurs.  Medische koffers, AED's, duik-medische groothandel voor duikbedrijven en sportduikerij. Medische Zuurstof. Medisch Maritime groothandel reduceer ventielen, hervullen van medische zuurstof cilinders. Gecertificeerd service punt voor zuurstofapparatuur en zuurstof schoon maken. 

 

Apox door de jaren heen.

Peter van der Panne, oprichter van Apox B.V., begon in 1997 aan dit avontuur niet wetende dat het uit zou groeien tot zo'n succes. Het aantal producten groeide uit tot een groot assortiment met alleen producten van de beste kwaliteit. 

Apox werd in 1998 importeur van Allied Heathcare en in 2001 importeur van Explorercases. Deze prachtige koffers zijn nu ons hoofdproduct. Hier bouwen we het bedrijf omheen. De koffers verkopen we los, maar we maken er ook medische sets van. Ideaal verpakt op die manier.

In 2014 kregen wij van de producent van GT-Line het importeurschap van hun Toolcases  aangeboden. Deze professionele gereedschapskoffers behoren tot de beste kwaliteit op de hedendaagse markt. Door de grote diversiteit is er voor alle monteurs een passende koffer. Zeer robuuste koffers voor een goede prijs, verkrijgbaar bij de professionele gereedschapswinkels. 

In 2015 zijn we verhuist naar de huidige locatie omdat we een enorme groei meemaaken die alsmaar voort duurt. Het huidige pand is in 2017 geheel nieuw opgetrokken omdat het toen bestaande pand door een brand is verwoest. Wij zijn heel erg blij met al onze trouwe klanten die, ondanks het ongemak dat ook zij toen hebben ondervonden, ons veel steun hebben geboden. 

Ons team bestaat uit jonge medewerkers die alle veel produkt kennis hebben met hun eigen specialisaties.

Ons team

Ineke van der Panne - Eigenaar, Finance, dagelijkse leiding - CAD tekenaar, Freesspecialist
Maxim van der Panne   - Commercieel & administratief medewerker, O2 Sevice Technician - Specialist & Maritime O2 Advisor
Thom van der Panne - Commercieel & administratief medewerker,  Junior O2 Technician, Cad tekenaar, Freesspecialist
Margot Bergshoeff - Office Manager, Commercieel & administratie medewerkster
Peter van der Panne   - Senior Zuurstof Specialist & O2 Technician, O2 Therapy Devices, Maritime O2 Advisor

 

 

 

 

 

  

 

Onze importeurschappen:

Explorercases, Waterdichte onbreekbare koffers

GT-Line Toolcases, Gereedschapskoffers

Suprobox, IJzersterke koffers voor diverse doeleinden, offshore - militair - 220 maten

Meditech, Microvent beademing

Allied Healthcare, Medische producten

Wenoll, Medical O2 rebreathers

Acare Medical, Medische producten

T.I.G., Medische producten