Undersea

Pin index "A" klem - Pin index Block

(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€144,33 (Incl. Belasting)
€119,28 (Excl. Belasting)
SKU:
A) 1330
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Omschrijving

De International "A Klem naar Pin Index Block" is een essentiële adapter die ontworpen is om naadloos te werken met Pin Index afsluiters, waardoor een soepele overgang naar een 90 graden Pin Index blok mogelijk wordt gemaakt. Deze adapter is speciaal vervaardigd voor gebruik met zuurstof en lucht, en kan veilig worden ingezet bij drukken tot maar liefst 200 bar. Met een indrukwekkende testdruk van 300 bar kunt u erop vertrouwen dat dit product een uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt in veeleisende omgevingen.

De "A Klem naar Pin Index Block" is vervaardigd uit hoogwaardig verchroomd messing, waardoor het bestand is tegen corrosie en een lange levensduur heeft. Hierdoor is de adapter uitstekend geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waarbij het risico op roestvorming wordt geminimaliseerd, zelfs bij blootstelling aan vochtige omstandigheden.

Dit hoogwaardige product is ontwikkeld door Undersea, een toonaangevend merk gevestigd in Engeland, dat bekend staat om zijn expertise in het vervaardigen van betrouwbare en veilige duikuitrusting. De "A Klem naar Pin Index Block" is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op de prestaties ervan, of het nu gaat om professionele duiktoepassingen of medisch gebruik.

Extra Informatie

Werkdruk / testdruk:
WP.200 Bar / TP. 300 Bar
Materiaal:
verchromend messing

Klanten bekeken ook