Undersea

Pin index "A" klem - Din 232 (F)

(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€154,36 (Incl. Belasting)
€127,57 (Excl. Belasting)
SKU:
A) 1336
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Omschrijving

De Pin Index "A" klem naar (F) DIN 232 is een praktische adapter voor het veilig en gemakkelijk aansluiten van gasflessen. Deze adapter is speciaal ontworpen voor gassen zoals zuurstof en lucht, waardoor het een nuttig accessoire is voor duiken of zuurstofapparatuur.

De adapter is gemaakt van hoogwaardig messing met een duurzame chroomlaag, waardoor het bestand is tegen corrosie en een langdurige levensduur heeft. Dit zorgt ervoor dat de adapter betrouwbaar blijft, zelfs in veeleisende omgevingen waar zuurstof en andere gassen worden gebruikt.

Met de Pin Index "A" klem naar (F) DIN 232 kunt u eenvoudig een gasfles met een Pin Index "A" aansluiting verbinden met een vrouwelijke DIN 232-aansluiting. Dit biedt een veilige en stevige verbinding, waardoor een probleemloze gasstroom wordt gegarandeerd.

Deze adapter is met name handig bij duiken of bij gebruik van zuurstofapparatuur, waar betrouwbare en veilige aansluitingen van essentieel belang zijn. Het biedt de flexibiliteit om verschillende gassen veilig en efficiënt te gebruiken in de gewenste toepassingen.

Kortom, de Pin Index "A" klem naar (F) DIN 232 is een hoogwaardige adapter die geschikt is voor gassen zoals zuurstof en lucht. Met zijn robuuste messing constructie, chroomlaag en brede toepasbaarheid is deze adapter een waardevol instrument voor duiken en zuurstofapparatuur.

Extra Informatie

Werkdruk / testdruk:
WP.250 Bar / TP. 325 Bar
Materiaal:
verchromend messing