Explorercases

MUB65

(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€113,14 (Incl. Belasting)
€93,50 (Excl. Belasting)
SKU:
MUB65-B
UPC:
8024482181998
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Omschrijving

Hier is de MUB 65: Jouw ultieme oplossing voor zware opslagbehoeften.

De MUB 65 is een revolutionaire spuitgegoten polypropyleen box die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zware, intensieve toepassingen. Of je nu op een bouwplaats werkt, onderhoudstaken uitvoert, apparatuur transporteert, of de elementen trotseert in de buitenlucht of op zee, de MUB 65 is jouw betrouwbare partner voor een hoge laadcapaciteit en duurzaamheid."

Belangrijkste kenmerken:

 1. Waterbestendige constructie: De MUB 65 beschikt over een waterbestendig ontwerp, waardoor wordt gegarandeerd dat jouw waardevolle apparatuur droog en beschermd blijft in uitdagende omgevingen.

 2. Schokbestendig en corrosiebestendig: Gebouwd om de ontberingen van zwaar gebruik te weerstaan, is deze box schokbestendig en corrosiebestendig, wat de veiligheid en levensduur van je gereedschap en uitrusting garandeert.

 3. Geïntegreerde vormgegoten hijspunten: Met hijspunten aan beide zijden biedt de MUB 65 handige en veilige hantering, waardoor het eenvoudig is zelfs de zwaarste ladingen te vervoeren.

 4. Dekselversterking: Het deksel van de MUB 65 is versterkt voor extra kracht, zodat het de zwaarste omstandigheden kan doorstaan zonder de integriteit van de box in gevaar te brengen.

 5. Veelzijdig in temperatuurgebruik: Ontworpen voor hoge en lage temperaturen past de MUB 65 zich aan verschillende werkomstandigheden aan, waardoor het een veelzijdige opslagoplossing is.

 6. Voorziening voor hangslotsluiting: Veiligheid staat voorop. De MUB 65 is uitgerust met een voorziening voor hangslotsluiting, waardoor je met een gerust hart je inhoud veilig en beveiligd kunt bewaren.

 7. Stapelplaatspunten: Ontworpen voor efficiëntie heeft de box stapelplaatspunten, waardoor eenvoudige en georganiseerde opslag mogelijk is en de ruimte wordt gemaximaliseerd in elke omgeving.

 • Geïntegreerde vormgegoten hijspunten aan beide uiteinden
 • Stalen scharnierpen over de volledige lengte naar het deksel toe
 • Positieve greep over sluitingen met vergrendeling
 • Versterkingen aan het deksel
 • Uitschuifbare, transparante ID-naamplaatjeshouder
 • Voorziening voor hangslot
 • Zijhandvatten voor tweepersoonsvervoer
 • Groot voorhandvat voor draagbaar gebruik

Ontdek een nieuw niveau van betrouwbaarheid en efficiëntie met de MUB 65. Het is niet zomaar een box; het is jouw partner in zware opslag, klaar om elke uitdaging aan te gaan die je werk op zijn pad werpt. Investeer in de MUB 65 en ervaar duurzaamheid, veiligheid en gemak als nooit tevoren.

 

Afmetingen en Gewichten:

 • MUB65: lengte: 653 mm., breedte: 340 mm., diepte 312 mm., basis 247 mm., deksel 65 mm.,                      gewicht 4,5 kg.

Extra Informatie

Lengte Int.:
653mm
Breedte Int.:
340mm
Hoogte Int.:
312mm
Lengte Ext.:
678mm
Breedte Ext.:
404mm
Hoogte Ext.:
331mm