Meditech

Microvent Industrial Kit

(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven

Vraag een prijs aan.

SKU:
M) 670-0309-01
Beschikbaarheid:
Deze set heeft een levertijd van 2-4 weken

Omschrijving

Microvent Advanced Adult Resuscitator

De Microvent Industriële Kit is ontworpen voor gebruik in noodsituaties waar ademhaling is gestopt, ademhalingsondersteuning nodig is of zuurstoftherapie vereist is. Het kloppende hart van deze kit is de Microvent-reanimatieapparaat. Dit is een op zuurstof werkend reanimatieapparaat dat zowel automatisch kan worden ingesteld als handmatig kan worden gebruikt. De Microvent kenmerkt zich door een opmerkelijk efficiënt gebruik van zuurstof, tot wel 45 minuten of langer op één cilinder.

De behuizing van de Microvent is versterkt en gevoerd om de apparatuur stevig vast te houden en te beschermen. Het is uitgerust met dubbele draaghendels en een schouderriem, waardoor het reanimatieapparaat snel naar de plaats van het incident kan worden gedragen.

Regulator:

De messing zuurstofregelaar past op pin-index medische zuurstofcilinders en heeft een BS Schrader-aansluiting om de Microvent van stroom te voorzien. Daarnaast is er een meervoudige stroomtherapie-uitlaat voor het leveren van zuurstof aan het therapie masker of voor gebruik met andere apparatuur die een constante zuurstofvoorziening vereist.

Inhoud van de set:

een geavanceerd apparaat dat zowel automatische als handmatige bedieningsmodi biedt voor veelzijdige en responsieve noodzorg. Deze uitgebreide kit bevat:

  • 1 x Zuurstofregulator met Pin Index en 1 x BS Schrader, voorzien van een therapie-uitlaat voor verbeterde flexibiliteit.
  • 1 x Reanimatiemasker speciaal ontworpen voor volwassenen, voor een nauwkeurige en effectieve toepassing.
  • 1 x Hoog geconcentreerd zuurstoftherapiemasker voor volwassenen, geoptimaliseerd voor zuurstofafgifte.
  • 2 x Oropharyngeale luchtwegen om de luchtwegen tijdens reanimatie-inspanningen vrij te houden.
  • 1 x Verlengde katheterhouder die de verbinding van endotracheale buizen of andere apparaten met de Microvent-patiëntenklep vergemakkelijkt.