Undersea

(M) Bullnose G5/8 BS - G1/4 (M)

(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€70,46 (Incl. Belasting)
€58,23 (Excl. Belasting)
SKU:
A) 1220
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Omschrijving

De U.K. BULLNOSE ADAPTER VOOR OPSLAGCILINDERS NAAR G1/4 MALE 60° KEGERZITTING is een essentiële adapter voor het veilig aansluiten van opslagcilinders. Deze adapter voldoet aan de BS 341-3 normen en is gemaakt van hoogwaardig verchroomd messing.

Met de U.K. BULLNOSE ADAPTER kunt u moeiteloos een opslagcilinder aansluiten op apparatuur met een G1/4 mannelijke 60° kegerzitting. Dit zorgt voor een stevige en betrouwbare verbinding, waardoor lekkage wordt voorkomen en optimale prestaties worden gegarandeerd.

De messing constructie van de adapter is verchroomd, waardoor het bestand is tegen corrosie en een lange levensduur heeft. Hierdoor blijft de adapter duurzaam en betrouwbaar, zelfs in veeleisende omgevingen.

De U.K. BULLNOSE ADAPTER is ontworpen volgens de BS 341-3 normen, wat betekent dat het voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. U kunt erop vertrouwen dat deze adapter zorgt voor een veilige en probleemloze aansluiting van opslagcilinders.

Kortom, de U.K. BULLNOSE ADAPTER VOOR OPSLAGCILINDERS NAAR G1/4 MALE 60° KEGERZITTING is een onmisbaar accessoire voor het veilig en efficiënt aansluiten van opslagcilinders. Met zijn hoogwaardige messing constructie, verchroomde afwerking en naleving van de BS 341-3 normen biedt deze adapter betrouwbaarheid en duurzaamheid voor diverse toepassingen.

Extra Informatie

Werkdruk / testdruk:
WP.200 Bar / TP. 300 Bar
Materiaal:
verchromend messing

Klanten bekeken ook