Gt-Line

All In One X | AI1X.B.LMT

(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€619,40 (Incl. Belasting)
€511,90 (Excl. Belasting)
SKU:
Al1X.B.LMT
UPC:
8024482183619
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Omschrijving

Speciaal ontworpen voor professionals die een betrouwbare oplossing nodig hebben om een breed scala aan handgereedschap, elektrisch gereedschap en reserveonderdelen te vervoeren, is onze Gereedschapswagen de ultieme metgezel voor alle onderhouds-, reparatie- en operationele (MRO) taken.

Vervaardigd met een stevig gegoten lichaam van copolymeer polypropyleen kan deze wagen schokken, ruw gebruik en zware weersomstandigheden weerstaan, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Hij is uitgerust met twee zijhandgrepen, een uitschuifbare handgreep (met een hoogte van 990 mm) en vier robuuste en geruisloze wielen voor eenvoudige manoeuvreerbaarheid.

Bovenste Compartiment: Het bovenste compartiment, afgesloten met een deksel, bevat een verwijderbare lade voor reserve handgereedschap. Daarnaast is er een verzonken gebied waar vijf kleine componentendozen of zelfs een laptop kunnen worden opgeborgen.

Inhoud van de AI1X.B.LMT:

  • Bovenste Verwijderbare Lade: Een bovenste verwijderbare lade voor gemakkelijke toegang tot uw gereedschap en onderdelen.

  • 1 x H60 mm. lege doos: Een lege doos met een hoogte van 60 mm, voorzien van:

    • 2 x H30 mm. component dozen mod. WL01 (elk met 6 compartimenten)
    • 2 x H30 mm. component dozen mod. WL02 (elk met 13 compartimenten)
    • 1 x H30 mm. component doos mod. WL04 (met 10 compartimenten)
  • 1 x H60 mm. doos met voorgevormd schuim: Een doos met een hoogte van 60 mm, voorzien van voorgevormd schuim met een hoogte van 30 mm met dubbele kleurfunctie, waardoor u uw gereedschap en componenten veilig en georganiseerd kunt opbergen.

  • 1 x H95 mm. doos met verstelbare compartimenten: Een doos met een hoogte van 95 mm, voorzien van 23 verstelbare ruimtes voor componenten, waaronder 4 stuks van 3x5 bakken met verdeelschotten en 3 stuks van 2x1 compartimenten.

De AI1X.B.LMT biedt een georganiseerde en veelzijdige opslagoplossing voor uw gereedschap en componenten, waardoor u efficiënt kunt werken zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar benodigdheden.

De AI1X.B.2LR biedt een georganiseerde opslagoplossing voor uw gereedschap en componenten, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alles wat u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Onderste Compartiment: Het onderste compartiment, beschermd door een inklapbare voordeur, biedt ruimte voor drie tot zeven verwijderbare organizers met deksels van variabele hoogte (30-60-95 mm). Deze organizers bieden verschillende binnenconfiguraties, waaronder voorgecubuleerde tweekleurige schuimlagen, bakken voor kleine onderdelen en speciaal ontworpen gereedschapspallets voor klein en groot handgereedschap.

Beveiligingskenmerken: Uitgerust met een centrale enkele sleutelvergrendeling en een metalen versterkt hangslotsgat, biedt deze wagen complete beveiliging voor alle compartimenten met slechts één sleutel.

Optionele Accessoires: Verbeter de functionaliteit van je gereedschapswagen met optionele accessoires zoals deksel gereedschapspallets, zwenkwielenset en extra organizers, waardoor deze aan je specifieke behoeften kan worden aangepast.

Aangedreven door INTELLIRESPOND: Dit product wordt aangedreven door INTELLIRESPOND, een gratis app waarmee je jouw persoonlijke gereedschapsinventaris kunt beheren. Bezoek onze website voor meer informatie.

Opmerking: De afmetingen van de koffer zijn: 581 mm breed x 381 mm diep x 455 mm hoog (59 mm deksel, 396 mm koffer).