Gt-Line

All In One MOD | Module 16

(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€108,78 (Incl. Belasting)
€89,90 (Excl. Belasting)
SKU:
AI1MOD16

Omschrijving

Welkom bij GT-Line's nieuwste innovatie: de AI1MOD16. Voeg extra opslagcapaciteit toe aan uw gereedschapsarsenaal met deze handige module.

Ontworpen met dezelfde betrouwbaarheid en duurzaamheid die de All-in-One wereldwijd beroemd hebben gemaakt, kan de AI1MOD16 onafhankelijk worden gebruikt als een betrouwbare gereedschapskist voor extra handgereedschap, elektrisch gereedschap en grote reserveonderdelen. Daarnaast kan hij gestapeld worden met de traditionele All-in-One gereedschapskisten, waardoor een professioneel en ruim trolleysysteem ontstaat.

Het gepatenteerde "Lock-Unlock" systeem maakt het snel stapelen en loskoppelen van de module mogelijk, met een praktische eenknopsbediening voor ultiem gebruiksgemak. Voor wie al een eerdere generatie All-in-One gereedschapskist bezit, bieden we ook een upgrade aan voor de deksel, waardoor deze compatibel wordt met de AI1MOD16.

Met de volgende interne afmetingen biedt de AI1MOD16 voldoende ruimte voor al uw gereedschap en benodigdheden:

  • Breedte: 516 mm
  • Diepte: 296 mm
  • Hoogte: 160 mm (waarvan 110 mm de koffer is en 50 mm deksel)

Let op: deze module is alleen compatibel met de nieuwere modellen van de All-in-One gereedschapskisten.

Upgrade vandaag nog uw gereedschapssysteem met de AI1MOD16 van GT-Line en geniet van een nog efficiëntere en georganiseerde werkplek.