Gt-Line

All in One KT 01

(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€594,11 (Incl. Belasting)
€491,00 (Excl. Belasting)
SKU:
AI1 KT01
UPC:
8024482178752
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Omschrijving

Gereedschapskist speciaal ontworpen voor professionals die een verscheidenheid aan handgereedschap, elektrisch gereedschap en reserveonderdelen moeten vervoeren, waardoor het de ideale metgezel is voor alle soorten MRO's.
Wordt geleverd in een stevige spuitgegoten behuizing gemaakt van copolymeer polypropyleen, bestand tegen schokken, ruw gebruik en barre weersomstandigheden, heeft twee zijhandgrepen, een uittrekbare trolleyhandgreep (990 mm. verlengde hoogte) en vier robuuste en stille wielen. Het bovenste compartiment dat wordt afgesloten door het bovendeksel, bevat een verwijderbare lade voor reservehandgereedschap die bovenop een verzonken gebied is geplaatst waar 5 dozen met kleine componenten of een laptop kunnen worden opgeborgen.
Het onderste compartiment, beschermd door een inklapbare voordeur, biedt plaats aan 3 tot 8 verwijderbare laden van variabele hoogte (30-60-95 mm.) met een verscheidenheid aan optionele binnenconfiguraties zoals voorgesneden tweekleurige schuimlagen, vuilnisbakken voor kleine componenten, en zelfs speciaal ontworpen gereedschapspallets, voor alle soorten klein en groot handgereedschap.

Extra Informatie

Lengte Ext.:
581mm
Breedte Ext.:
381mm
Hoogte Ext.:
455mm

Klanten bekeken ook