AED'sAfsluiters en AdaptersATEX lampenBeroepsduik materialenDemandsystemenEHBO koffersExplorercasesFoam interieursGT-Line ToolcasesMedische materialenPeli lightsReduceerventielenRemote Area Lighting System (RALS)Workline toolbagsZuurstof

Apox B.V.

Leverancier en importeur van waterproof cases, Explorercases, GT-Line, maatwerk kofferinterieurs, maatwerk medische koffer indelingen, AED's, duik-medische groothandel voor duikbedrijven en sportduikerij. Sub-service en zuurstof vulstation. 

 

Apox door de jaren heen.

Peter van der Panne, oprichter van Apox B.V., begon in 1997 aan dit avontuur niet wetende dat het uit zou groeien tot zo'n succes. Het aantal producten groeide uit tot een groot assortiment met alleen producten van de beste kwaliteit.

Apox werd in 2001 importeur van Explorercases. Deze prachtige koffers zijn nu ons hoofdproduct. Hier bouwen we het bedrijf omheen. De koffers verkopen we los, maar we maken er ook medische sets van. Ideaal verpakt op die manier.

In 2014 kregen wij van de producent van GT-Line ook het importeurschap van hun Toolcases  aangeboden. Zeer robuuste koffers voor een goede prijs. 

In 2015 merkten we dat het werken bemoeilijkt werd door het ruimtetekort in ons oude pand. Hierdoor hebben wij het besluit toen genomen om te verhuizen naar de daggeldersweg, 500 meter verderop gelegen. Na het pand precies naar onze wens te hebben gemaakt konden wij hier in oktober 2015 naartoe verhuizen. 

Op de nacht van 30 april op 1 mei overkwam ons een verwoestende brand die het hele pand en onze voorraad heeft verwoest. Dit was voor ons een erg grote klap. Na de schrik bekomen te zijn hebben wij direct een tijdelijk onderkomen geregeld op de touwslagersweg. Na 3 dagen kon de eerste bestelling weer de deur uit. Wij zijn heel erg blij met al onze trouwe klanten die ondanks het ongemak dat ook zij toen hebben ondervonden door de langere levertijden tot de voorraad weer op peil was heel geduldig zijn geweest en ons veel steun hebben geboden. 

Inmiddels zijn de plannen rond en is de bouw begonnen. 

We kijken uit naar de oplevering van de nieuwbouw omstreeks de week van 3 April 2017.

 

Ons team

Peter van der Panne       - Eigenaar

 

Danny Kasius                - commercieel medewerker binnendienst

 

Bonita van der Panne     - commercieel & administratief medewerker 

 

Ineke van der Panne     - Finance director